Bezoek- en postadres:

Singel 24, 7411 HW Deventer

Veel gestelde vragen

Lees onze veel gestelde vragen voor u ons een vraag stuurt

Heel eenvoudig, zorg dat je de LeeO app installeert op je smartphone, koop de reader en een aantal O-tags (data units) en begin met registreren. De verzamelde data is beschikbaar op je account in de LeeO cloud.

Nee, op dit moment niet want wij vinden dat alles wat we nu bieden belangrijk is voor iedere varkenshouder. Als je een dier middels een O-tag registreert kun je alle mogelijkheden van de LeeO app gebruiken.

We hebben geen minimale contractduur. Met de aanschaf van een O-tag koop je het recht op registratie van het dier waar je de O-tag aan koppelt. Dat recht is oneindig.

Je moet niets. De LeeO oplossing werkt ongeacht hoeveel dieren je registreert. Maar om een goed beeld van je bedrijf, van je productie te krijgen adviseren we je wel om alle dieren te registreren.

De LeeO app werkt op alle Android phones met Android versie 4.0 of hoger.

Stuur een vraag of opmerking

LeeO kun je op diverse manieren bereiken. Het makkelijkst gaat dat via email.  Normaal beantwoorden we die binnen 24 uur. Hieronder kun je je vraag stellen.  Wil je sneller antwoord hebben dan kun je ons vrijwel altijd bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Telefoon:  + 31 570 646444

LeeO Precision Farming BV

Singel 24
7411 HW Deventer
KvK nummer 67811752
Email: info@leeo.eu