FAQ

Veel gestelde vragen oftewel FAQ’s kunnen je vaak snel antwoord geven op je vragen. We hebben de meest gestelde vragen hier overzichtelijk gerangschikt. Mocht je vraag er niet bij zitten neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.

Heel eenvoudig, zorg dat je de LeeO app installeert op je smartphone, koop de reader en een aantal O-tags (data units) en begin met registreren. De verzamelde data is beschikbaar op je account in de LeeO cloud.

Nee, op dit moment niet want wij vinden dat alles wat we nu bieden belangrijk is voor iedere varkenshouder. Als je een dier middels een O-tag registreert kun je alle mogelijkheden van de LeeO app gebruiken.

We hebben geen minimale contractduur. Met de aanschaf van een O-tag koop je het recht op registratie van het dier waar je de O-tag aan koppelt. Dat recht is oneindig.

Je moet niets. De LeeO oplossing werkt ongeacht hoeveel dieren je registreert. Maar om een goed beeld van je bedrijf, van je productie te krijgen adviseren we je wel om alle dieren te registreren.

De LeeO app werkt op alle Android phones met Android versie 4.0 of hoger.