Hoe werkt LeeO

Het registreren van de varkenscyclus gebeurt door middel van een elektronisch oormerk dat gekoppeld is aan de LeeO app. Met een scanner wordt het elektronische oormerk uitgelezen en gekoppeld aan de app. Die registreert de groeicyclus, medicatie toediening en het voedingspatroon.

Er is dus geen interactie met de mobiele telefoon nodig waardoor het proces efficiënt, snel en doelmatig is. Dit resulteert uiteindelijk in lagere kosten per varken en een hoger rendement of, anders gezegd, verbeterde voerconversie.

1

1. Bij geboorte van de big wordt het digitale oormerk geplaatst.

2

2. Het dier wordt gewogen op de weegschaal.

Dit wordt automatisch geregistreerd in de app.

3

3. Tijdens de groeicyclus wordt alles nauw bijgehouden in de LeeO app.

De data geeft inzicht in de groei ten opzichte van de voedselinname, medicatiegebruik, transport en verwerking van het dier.

Vragen? Neem gerust contact op

Wilt u meer informatie of graag een afspraak om eens kennis te maken?
Laat dan, via de onderstaande button, uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Installeer de LeeO app op uw smartphone, koop de reader én een aantal elektronische oormerken (data units) via één van onze verkooppunten. Vervolgens kan het registreren beginnen! De verzamelde data is beschikbaar op uw account in de LeeO cloud.

Omdat de inzichten in de LeeO app belangrijk zijn voor iedere varkenshouder, hanteren we 1 type applicatie: LeeO. Zodra een dier middels een elektronisch oormerk is geregistreerd, kunnen alle mogelijkheden van de LeeO app gebruikt worden.

De LeeO oplossing werkt ongeacht hoeveel dieren u registreert. Maar om een volledig en accuraat beeld te krijgen van uw bedrijf en uw productie, adviseren we u om alle dieren te registreren.

De LeeO app werkt op alle Android phones met Android versie 5.0 of hoger.